Het Oude Bossche Veld

HOBV ... gewoon (h)eerlijk

Welkom op onze website!

 

Camperplaats Het Oude Bossche Veld  in Oudenbosch sinds 2016

Italië in Nederland ? Tijdens uw bezoek aan Oudenbosch waant u zich haast in een Italiaans dorp. Deze Italiaanse sfeer in Oudenbosch is te danken aan niemand minder dan Pastoor Hellemons. Zijn liefde voor het Roomse leven is vandaag de dag nog steeds te voelen. Of u nu komt voor de rust of juist opzoek bent naar avontuur. De gemeente Halderberge is het bezoeken meer dan waard.

We hebben op ons veld 18 ruimte plaatsen beschikbaar! Een zeer mooi veld met een verharde ondergrond in het buitengebied van het mooie Oudenbosch.

Mooie ruime plaatsen allemaal voorzien van stroom aansluiting (elektriciteit) gelegen tussen Breda en Roosendaal. In de nabije omgeving is er veel te ontdekken en te bezichtigen. Van bossen tot musea en van kerk tot vliegveld. De camper plaats is eenvoudig te bereiken voor een heerlijke overnachting, en is de ideale startplek om de omgeving te verkennen;

- De kopie van de St. Pieter (Basiliek)

- Het arboretum (Botanische tuin)

- De kapel van St. Louis

'Steen-rijk' Oudenbosch. Een geologische stadswandeling van 1,5 uur.

- Gezellig centrum van Oudenbosch met jachthaven en vele drink- en eetgelegenheden

Ook zijn er vele mogelijkheden om er met de fiets of lopend op uit te gaan (geregistreerde fiets en wandel routes) door de polder en de bossen.

De camper plaats beschikt over onder andere een wandeltuin, een algemene te gebruiken barbecue,  picknicktafel, schommel, glijbaan en trampoline. Uiteraard hebben we  ook de gebruikelijke faciliteiten zoals toiletten, douche, een vuilwater loos punt, schoon (drink) water, stortplaats voor chemisch toilet. 

Uiteraard ontbreekt ook de gratis WIFI niet.

Koos, Mien, Ivo en Leonie staan voor u gereed om uw verblijf op het camper / camping veld zo aangenaam mogelijk te maken.

We heten u van harte welkom! 

Reserveren mag, maar is niet noodzakelijk.

Activiteiten agenda / fietsroutes / informatie over de omgeving klik HIER

 

Er is een album met mooie foto's  van de camper plaats en omgeving.

Voor tarieven en voorwaarden.

klik hier. 

Gebruik het reserveringsformulier als u wilt reserveren of vragen heeft.

Alvast een plezierig verblijf gewenst!

 

 

Bellen
Map