Rating: 4.25 sterren
4 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Peter J
een jaar geleden

Prachtige camperplaats en gevonden op Park4Night

Ons Delfin
3 jaar geleden

Het is donderdag 11 november 2021, in België is het Wapenstilstand, dus wij gaan naar onze buren in Nederland. Maar 50 minuten binnendoor rijden en we zijn in Oudenbosch. Hier gaan we naar onze allereerste camperplaats met name Het Oude Bossche Veld.

We hadden van te voren gereserveerd en kregen een mail met de boodschap dat we mochten parkeren waar de pion staat of als we een andere plaats wilden mochten we deze ook nemen. We waren aan het parkeren en de meneer kwam al meteen buiten kijken om ons te verwelkomen en ons wegwijs te maken.

Camperplaats is voorzien van loosplaats grijs water, proper drinkwater, chemisch toilet, een plaatsje met heel veel routes voor de fiets en te voet, ook info over de regio en hier is ook het sanitair blok. Weet dat er 1 douche en 1 toilet is dat bereikbaar is door een opstapje, deze is wel een beetje afgeleeft, maar het werkt perfect voor wat nodig is. Voor de rest de camperplaats ideaal voor het plaatje Oudenbosch te bezoeken. Als de wind slecht staat hoor je in de verte een trein voorbij razen maar dit is niet storend, er is geen afwasplaats aanwezig. De wifi is uitstekend!

Wij betaalden € 30,00 voor 2 dagen en geven 3 sterren aan deze camperplaats.

Donderdag hebben we ons gewoon gesetteld en vrijdag zijn we dan Oudenbosch met de fiets in gereden op een 5 minuten van het centrum. De Basiliek H.H. Agatha en Barbara Oudenbosch, kapel en bagraafplaats van Saint Louis, de haven, ... veel om te zien en allemaal prachtig. Namiddag even naar Hoeven gegaan om de Sint-Jan de Doperkerk te bezoeken en om naar de AH te gaan.