Wij zijn het hele jaar open!!

Camperplaats inclusief 2 personen met 6 ampère stroomaansluiting * € 15,00 per nacht
Camperplaats inclusief 2 personen zonder stroomaansluiting * € 13,00 per nacht
Iedere volgende persoon vanaf 4 jaar € 2,00 per nacht
* alle prijzen zijn inclusief 2 personen, toeristenbelasting, sanitair, douche, toilet, plaats voor vuilwaterafvoer, vers tapwater en het legen van het chemisch toilet.
Toeslag stroom bij gebruik airconditioning en/of een electrische kachel € 3,00 per nacht
Honden zijn toegestaan mits aangelijnd.


Betaalwijze:

Wij werken met een gastenlijst en een envelop systeem.  In onze informatie/sanitair ruimte ligt een map met daarin de gastenlijsten en enveloppen, hier kunt u uw gegevens op invullen. De gastenlijst graag op de dag van aankomst ingevuld in de daarvoor bestemde (roodomrande) brievenbus aan de buitenkant van de stalenloods deponeren. De betaling kunt u (voor vertrek) in de envelop in dezelfde brievenbus doen voorzien van plaatsnummer en kenteken.

Wij bieden ook de mogelijkheid het geld over te maken. Dit kan op bankrekeningnummer: NL80RABO0161067794 tnv AAI van Turenhout ovv kenteken en plaatsnummer. Deze gegevens vindt u ook op de gastenlijst.


Verdere info

Plaatsen die voorzien zijn van een pylon of waar een stroomkabel ligt of tafels of stoelen staan zijn bezet of gereserveerd. Indien u niet gereserveerd heeft kunt u op één van de andere vrije plaatsen gaan staan. Parkeer uw camper altijd met de neus richting het woonhuis. 

Wij hanteren de volgende aankomst en vertrektijden.

Aankomst na 13 uur

Vertrek voor 12 uur

In overleg kan hiervan worden afgeweken.