Fietsen en wandelen

 

Camperplaats het Oude Bossche veld is de perfecte uitvalsbasis voor een heerlijke wandeling of fietstocht door de polder, bossen en heide. En vergeet vooral de stadwandeling door Oudenbosch niet met natuurlijk een bezoek aan de indrukwekkende Basiliek.

Fietsen

Cultuur

 

Oudenbosch heeft een rijke cultuur. Bij het naderen van Oudenbosch zie je het al, de imposante koepels van de Basiliek van Oudenbosch en Jongensinternaat St. Louis. Eenmaal in Oudenbosch waan je je in Rome. De prachtige bouwwerken in Romeinse bouwstijl, de pleinen, de cour van St. Louis, Sterrenwacht Tivoli. Samen vormen ze het historisch hart van Oudenbosch. En vergeet daarbij niet een bezoek te brengen aan de prachtige Botanische Tuin het Aboretum.

Er op uit

 

Er is genoeg te doen voor het hele gezin. Wat dacht u van een heerlijke dag waterpret in Waterpretpark Splesj of een dag shoppen in Designer Outlet Roosendaal. Voor de echte waaghalzen een bezoek aan Indoor Skydive Roosendaal. Vanaf de camperplaats zijn de steden Breda, Roosendaal, Etten-Leur en Bergen op Zoom makkelijk en snel te bereiken voor een fijne dag winkelen of lekker een terrasje pakken.